Gość Guest Napisano 15 Września 2015 #329369 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Witam. Mam problem z dodawaniem znajomych na steam , kupiłem cs go na steam. Jak poradzić sobie z tym probelemem. Poziom na steam mam 0, podobno trzeba mieć conajmiej 1 ,ale nie wiem jak go wbić.Słyszałem ,że jakieś karty czy odznaki trzeba mieć mam na razie 2 karty nie wiem sam jak je zdobyłem o nazie Balkan, IDF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 15 Września 2015 #329426 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Z tego co pamiętam musisz dokonać transakcji za minimum 1 czy tam 5 euro aby móc mieć pełnoprawny dostęp do społecznościowych funkcji steam. Tylko, że z tego co wiem to warunkiem jest zakup bezpośrednio na steam/przez steam a nie np. aktywując grę na steamie kodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Września 2015 #329567 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Grę miałem kupioną na steam.To znaczy na steam wszedłem w sklep wpisałem w wyszukiwarce counterstrike global ofensive i tam dałem weź do koszyka i zapłaciłem przez psc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 20 Września 2015 #331426 Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Brak zainteresowania tym tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 20 Września 2015 #331427 Udostępnij Napisano 20 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi