Lucky777 Napisano 29 Stycznia #699701 Udostępnij Napisano 29 Stycznia Data zdarzenia:29.01.2024. Nick gracza:Lucky777 Dowody: Świadkowie: Uzasadnienie:dostałem bana nie wiadomo za co normalnie pocinam na tym serwerze sporo czasu a tu komuś chyba przegrywanie się nie spodobało i wpadł ban proszę o rozpatrzenie i wyjaśnienie sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rayden. Napisano 29 Stycznia #699702 Udostępnij Napisano 29 Stycznia Po 1. zły dział. Po 2. Dostałeś bana od serwerowego anty cheat'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEADtoPan Napisano 29 Stycznia #699703 Udostępnij Napisano 29 Stycznia Lucky777 uważasz, że to Rayden cię zbanował? Jeżeli tak to jestem w stanie jakoś pomóc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rayden. Napisano 29 Stycznia #699704 Udostępnij Napisano 29 Stycznia Just now, DEADtoPan said: Lucky777 uważasz, że to Rayden cię zbanował? Jeżeli tak to jestem w stanie jakoś pomóc. Pozdrawiam Nie słońce pomyliło ci się coś 😅, Ja jestem adminem 1.6 csgomod a on dostał bana na only DD2, W dodatku od samego AC. Ja nie mam z tym nic wspólnego tylko postanowiłem że się wypowiem z racji iż napisał to w złym dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEADtoPan Napisano 29 Stycznia #699705 Udostępnij Napisano 29 Stycznia @Rayden.Kolega pomylił forum, dział i nie dostosował się do wzoru. Pozdrawiam Rayden. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rayden. Napisano 29 Stycznia #699706 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 35 minutes ago, Lucky777 said: Uzasadnienie:dostałem bana https://multi-head.pl/forum/120-odwołanie-od-bana-cs-16/ Tutaj masz dział od tego jbc. Lucky777 i DEADtoPan dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky777 Napisano 29 Stycznia Autor #699708 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 8 minut temu, Rayden. napisał: https://multi-head.pl/forum/120-odwołanie-od-bana-cs-16/ Tutaj masz dział od tego jbc. Dzięki wielkie za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi