gie Napisano 2 Lutego #699866 Udostępnij Napisano 2 Lutego Nick: gie Wiek: 52 Doświadczenie (w byciu adminem): byłem kilka razy. Znajomość AMXX (W skali 1-10):8 Staż w CS-sie: ok 18 lat Steam / NonSteam tylko Steam Dlaczego Ty: gram tylko na multi head, o różnych porach a to ważne przy eliminacji osób którzy wchodzą na serwer po to tylko aby uprzykrzać grę innym. micro juz mam Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:0k 3-5 h Kontakt: forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/gie/145.239.19.217:27015/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazY DaddY* Napisano 2 Lutego #699871 Udostępnij Napisano 2 Lutego Jestem na TAK - czesto widziany na serwerze, - pelna kultura, - bardzo opanowany i dojrzaly gracz , - jedno co mnie boli, szkoda ze tak pozno to podanie - TAK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FPS_761 Napisano 2 Lutego #699872 Udostępnij Napisano 2 Lutego Nie znam to sie wypowiem. Z tego co zauważyłem potrafi juz odróżnić ct od tt xD Gra juz długo i duzo wiec myślę ze sobie poradzi z tymi nicponiami. Jestem za PS. Dostane za to 500 zl a moze mialem tego nie mowic .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GumiS1906 Napisano 2 Lutego #699878 Udostępnij Napisano 2 Lutego Jestem na Tak +Często go widzę na serwerze ( stary dobry wyjadacz 😃) +Kultura na duży plus +Przyda się nowa osoba w naszym gronie + Jest mikro, doświadczenie jest Ja nie widzę przeciw wskazania 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 2 Lutego #699879 Udostępnij Napisano 2 Lutego Witamy w naszej bajce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 2 Lutego #699880 Udostępnij Napisano 2 Lutego Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi