Skocz do zawartości

Mały błąd, oraz trochę większa propozycja.

Rekomendowane odpowiedzi

Zacznę od "błędu".

Mianowicie gdy mapa jest zmieniana na bodajże któraś wersję Dusta2 (Chyba De_dust2_csgo) Serwer "crashuje" i ładuje te mape po dobrych kilku minutach

Następnie propozycja. 

Wiadomo że na serwerze jest problem z SGJ. Moją propozycją było by dodanie "cooldownu" na drugi skok po ducktapie. 

Mianowicie gdy skoczymy dwa razy i zaczniemy kręcić rolką na ziemi w celu ducktapu to nie można użyć tego drugiego skoku z svipa.

Coś w stylu że skoczyć poraz drugi możemy ze jak będziemy ciągle stać na ziemie przez pewien okres czasu (dłuższy niż average dotyk ziemi spowodowany ducktapem z rolki).

20 hours ago, aquax said:

z tą mapką to sprawdzone info? Za każdym razem jest tam crash? 

Właśnie nie do końca. Mówię to bo mieliśmy kilka przypadków że zmieniało mapę na któregoś Dusta. Serwer po prostu wywalał i mapę normalnie ładował.

20 hours ago, aquax said:

Co do tej propozycji to fajny pomysł ale jest problem. Kto to zrobi? :D

No z tym jest mały problem 😳

1 minute ago, aquax said:

A jakiś błąd jest jak serwer was wywalał

Serwer nie wywalał nas. Bynajmniej ja nie siedziałem tak długo. Po prostu strasznie długo ładował następna mapę. Tak to wyglądało 

przebrałem sprawę @aquax(sory za ping xd). I wygląda na to że serwer ma problem z ładowaniem map na których po prostu nie ma botów. Bo zdarza się to na mapach Dust2_csgo i Cache_poch a akurat obydwie nie mają żadnych botów.

• Administrator

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...