Ingwar Napisano 15 Września 2015 #329216 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Wzór skargi (data i godzina): 15:57 15.09.15 Nick admina/gracza, który zawinił: niegramnawh,ziom i kilku innych Dowody: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Vito Corleone. [AMXBans] Pozostalo ci 4 minut i 16 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : ( 1 ) Ingwar [AMXBans] Powod : ' ogarnij nick ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 1017653459 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 31.179.12.208 ' [AMXBans] ======================================= Świadkowie: NOX, TPAG,music i inni. w linku lista http://postimg.org/image/553lc6fln/ Uzasadnienie: Osoba ktora sie podemnie podszywa grala w dniu dzisiejszym i uzywała mikro przez co ziom twierdzi ze ja to nie ja. A teraz psuje mi ranking. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 15 Września 2015 #329244 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Widzę następny post tak jak pisałem , napisz do kogoś Wyżej niech dadzą Ci hasło na nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 15 Września 2015 #329245 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi