TheSlayer Napisano 15 Września 2015 #329209 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Wiem że nie mineło 14 dni od odrzuconego podania ale wczoraj zostało odrzucone gdyż myślałem że jest rekru. Zmylił mnie ten post -http://scr.hu/88hz/tmy1h Mam nadzieję że dacie mi tę szasnę, z kulturą już się poprawiłem. Poczytałem także fora z komendami do AMX. Nick: Slay3R Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem Cod ModA na serwerze 401 Lvl a także posiadam obecnie admina na serwerze CS:GO Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6-7 ( nadal się uczę ) Staż w CS-sie: Moja przygoda z Cs'em zaczęła się 3-4 lata gdy pogrywałem troche w Cs na przeglądarce, chciałem spróbować czegoś innego, więc pobrałem 1.6 i zacząłem grać. Steam / NonSteam: Tak Dlaczego Ty: Jestem kompetenty można mi powierzyć zadanie pilnowania serwera, chciałbym również pozbyć się cziterów. A także wprowadzić miłą atmosferę na serwer. Jestem towarzyski, i cierpliwy. Lubię pracować w grupię i myślę że się nadam. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5-7h w weekendy więcej Kontakt: Steam : Slay3R, forum, skype : Irekqwe Link do GameTracker'a: http://www.gametrack...10:27027/ Mam nadzieję dostać się chociaż na okres próbny Serdecznie pozdrawiam : Slay3R EDIT : Edytowałem steam gdyż kupiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InvectiuS Napisano 15 Września 2015 #329261 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Na Tak : +Miły +Da się pogadać +steam +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paxd Napisano 15 Września 2015 #329262 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 jestem na nie # niemineło 14 dni od przedniego więc nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiniHarD Napisano 15 Września 2015 #329274 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarnuszek Napisano 15 Września 2015 #329358 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Sory Slayer ale jestem na nie nie ma admina latasz po txt nawalasz miny przejscia w sumie jak każdy od 3 dni gdzie totalnie nie ma żadnego admina oprócz Cinka,Curve,Świruska,Jasiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 15 Września 2015 #329380 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 NIE WIDZISZ ZE REKRU OFF ? NA NIE ! KOLEJNY KTORY NIE UMIE CZYTAC ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 15 Września 2015 #329558 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi