Ingwar Napisano 15 Września 2015 #329203 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Vito Corleone. [AMXBans] Pozostalo ci 4 minut i 16 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : ( 1 ) Ingwar [AMXBans] Powod : ' ogarnij nick ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 1017653459 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 31.179.12.208 ' [AMXBans] ======================================= ADmin ma ogarniać.... prosze o bana teraz dla tamtego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingwar Napisano 15 Września 2015 Autor #329108 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Admini obecni na servie teraz mnie olewają, proszę o jakąś reakcję! Brak reakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieGramNaWh! Napisano 15 Września 2015 #329221 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Już ci na serverze powiedziałem i powiem tutaj.Nie masz dowodów na to że to ON się pod Ciebie podszywał ponieważ,według mnie,grał tu wcześniej + ma mikrofon by udowodnić ze jest "prawdziwy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingwar Napisano 15 Września 2015 Autor #329222 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Już ci na serverze powiedziałem i powiem tutaj.Nie masz dowodów na to że to ON się pod Ciebie podszywał ponieważ,według mnie,grał tu wcześniej + ma mikrofon by udowodnić ze jest "prawdziwy". Eh założyłem konto tutaj jedynie by się odwołać od bana 3 września jkaiego dostałem za zbyt dobrą gre. Byłem 2 w rankingu. Jakie mam mieć dowody? np to że wtedy i teraz jest to samo ip? A ten gościu grał dziś rano tylko i używał mikro tylko dziś rano i grał z ziomem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 15 Września 2015 #329227 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 jezeli chcesz hasło na nick zgłosze sie do kogoś z członków administracji który Ci to umożliwi . Ban 5 minutowy nie jest zaliczany jako odwołanie , zamykam bo spam się zaczyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 15 Września 2015 #329228 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi