`Nopek Napisano 26 Marca 2016 #416800 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Witam chcialbym zrobic maly konkurs o serwerze JailBreak Multi-Head.pl Temat: Co sie dzialo na serwerze jb Multi-Head, jakie zaszly zmiany?, podoba sie serwer? Chodzi o to abyście napisali ladne wypracowanie ) Wymagania: - Minimum 6 zdan o serwerze - Wypisz Adminow Serwera JB Multi-Head.pl - Jakie Zaszly Zmiany Co Wprowadzili W Serwer - Cos Od siebie minimum 3 zdania Myslicie ze bedzie bez nagrody? Mylicie sie ! Najlepsze wypracowanie nagrodze kodem V.I.P Polecam pisac cos z sensem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~ WYPRACOWANIA Pod Postem ~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= Wyniki 1 Kwietnia ! -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 26 Marca 2016 #416802 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Według mnie powinieneś najpierw porozmawiać z Zakręconym czy wyrazi zgodę, a nie odwalać jakąś samowolkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łobuzek Napisano 26 Marca 2016 #416806 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Nopek masz 2 posty i ty organizujesz konkurs? opiekun się tym zajmuje. na dodatek konkursy są umieszczane w ogólnym dziale konkursów. dla mnie to sciema. brak potwierdzenia opiekuna o tym konkursie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Z jak z Napisano 26 Marca 2016 #416807 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Maajkel, ale po co do Zakreconego jak on nie jest już op? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 26 Marca 2016 #416809 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Dla twojej niewiedzy, wrócił kilka dni temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Nopek Napisano 26 Marca 2016 Autor #416812 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Lobuzek fakt nie pytalem mam 2 posty bo nowy nick nowe konto tak ? Wspomagam serwer kupujac vipa dla zwyciezcy wiec troche was nie kapuje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Nopek Napisano 26 Marca 2016 Autor #416817 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Aha i lobuzek jesli twierdzisz ze to sciema to po co tu w ogole piszesz? Nie chce byc nie kulturalny ale jak by to byla sciema to bym nic takiego nie robil Zobaczymy 1 Kwietnia :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łobuzek Napisano 26 Marca 2016 #414822 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 A z tego wynika że chcesz kupić zwycięzcy vipa. Jeśli tak to nie czepiam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Nopek Napisano 26 Marca 2016 Autor #414815 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Wiesz lobuzek ja do ciebie nic nie mam bo jestes spoko moze mnie znasz z innego nicku ale szczerze bez klamstw chcialbym sie starac o admina i proboje robic konkursy. Moze to podniesie moja szanse a moze nie ale lubie ten serwer i stwierdzilem ze zrobie )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krul Jednororzcuf Napisano 26 Marca 2016 #386147 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 "- Jakie Zaszly Zmiany Co Wprowadzili W Serwer " Odnośnie tego tematu jest on bezsensu nie wiadomo o co w nim chodzi , rozjasnisz mi troche? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 26 Marca 2016 #414767 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Porozmawiaj z opiekunem co on na ten temat myśli. Nie ma co na razie organizować konkursów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 26 Marca 2016 #414766 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Jeżeli chodzi o konkursy, najpierw dajesz propozycję, potem czekasz, aż ktoś je zaakceptuje, bądź odrzuci. Nie możesz, samowolnie organizować konkursów. @ , @@Malu @@Łobuzek , A z tego wynika że chcesz kupić zwycięzcy vipa. Jeśli tak to nie czepiam się. - Co ma piernik do wiatraka? Ps: Dostajesz bana za multi-konta! Dziękujemy, konkurs odrzucony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 26 Marca 2016 #414758 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi