Czarnuszek Napisano 15 Września 2015 #329193 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 ick:Czarny Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem):8/10 ta wgrywanie Cvarowwgrywanie pluginów itp opanowane. Znajomość AMXX (W skali 1-10):8 Staż w CS-sie:5 latek :3 Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Myśle ze przyda sie pomoc BTw siedzę w godzinach Porannych gdzie nie ma adminów a nie za bardzo lubię się bawić w nagrywanie demek na forum Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:6/7 h Kontakt:GG,STeam,PW, GT:http://www.gametrack...2.40.110:27027/ Prosze nie pisać ze rekru off gdyż odchodzi JPrezes więc zwalnia sie miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extive Napisano 15 Września 2015 #329208 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Nie tobie decydować kiedy jest otwarta rekrutacja, a kiedy nie. Jest OFF i tyle. Poza tym po tej skardze nie powinieneś dostać nigdy admina http://multi-head.pl/index.php?/topic/70867-skarga-na-czarny/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paxd Napisano 15 Września 2015 #329235 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 *jestem na nie #brak steam (link) #niema mikro #donosy na wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheSlayer Napisano 15 Września 2015 #329246 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Jestem na NIE + Wiek + Steam + Mikro + Staż w Cs'ie - Donosi na all - Gdy nie ma adma łamie regulamin non stop - Godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InvectiuS Napisano 15 Września 2015 #329260 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Na Nie : -Kultura -Nie wykonujesz celów mapy -Nie ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiniHarD Napisano 15 Września 2015 #329325 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 JESTEM NA NIE!!! to jakaś kpina że ty dajesz podanie zobacz sobie na "Skargi i Problemy" ile dałem na ciebie skarg Zresztą jescze dziś dostaniesz bana (dluższego) bo mi Opiekun UB napisal -Łamiesz ciągle regulaminy gdy niema adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 15 Września 2015 #329376 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Jak juz extive wspomnial rektu off ! Wgl czytac umiecie? Piszesz ze masz 18 lata a czytac nie umiesz cos mi tu nie pasuje kolego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 15 Września 2015 #329560 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi