nie_znasz_tego_typ Napisano 16 Lutego #700261 Udostępnij Napisano 16 Lutego Nick:nie_znasz_tego_typa Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):nie chce hakerów na sererach Znajomość AMXX (W skali 1-10):8 Staż w CS-sie:2 miesiące Steam / NonSteam:not steam Dlaczego Ty:chce dobrze prowadzić serwer Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4godz Kontakt:cs1.6 Link do GameTracker'a: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nie_znasz_tego_typ Napisano 16 Lutego Autor #700262 Udostępnij Napisano 16 Lutego 145.239.19.217:27015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaboom!. Napisano 16 Lutego #700263 Udostępnij Napisano 16 Lutego Tu masz swoje GT https://www.gametracker.com/player/nie_znasz_tego_typa/145.239.19.217:27015/ Masz rozegrane 28 minut na tym serwerze, podanie również nie przekonuje. Więc jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rayden. Napisano 16 Lutego #700264 Udostępnij Napisano 16 Lutego Bawi mnie to więc się wypowiem. Całe podaniem podanie napisane na kolanie i bez najmniejszej kszty zastanowienia się co piszesz. Silne nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nie_znasz_tego_typ Napisano 17 Lutego Autor #700276 Udostępnij Napisano 17 Lutego DOBRZE NAPISZE JESZCZE RAZZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojakk Napisano 18 Lutego #700301 Udostępnij Napisano 18 Lutego Te podanie to jakis zart Nie znam goscia, nigdy nie widziałem na serwerze. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 22 Lutego #700389 Udostępnij Napisano 22 Lutego Przykro mi ale nie tym razem. Pograj dłużej na serwerze, gracze muszą Cię poznać. Zapraszam za minimum 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 22 Lutego #700390 Udostępnij Napisano 22 Lutego Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi