Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry, chciałbym poruszyć jeden temat a chodzi mi o klasy premium XXL,zauważyłem grając tymi klasami że klasy darmowe są lepsze niż premium, może dałoby się zbilansować to tak aby jednak premium to było premium, a nie darmowe są lepsze. Wtedy nawet może, by to zachęciło ludzi do kupna klas premium, a co za tym idzie wsparcie serwera. 2 Propozycja mapy serwera moim zdaniem admin powienien mieć możliwość zmienić mape jak jest mniej osób poprzez głosowanie i wybranie małych map.

1. Jak widzę klasy XXL i tak są często kupowane (mają lepsze przywileje + większą szansę na zabicie także nie rozumiem co mogliby jeszcze mieć jak masz propozycje możesz śmiało pisać)

2. Zostanie to dodane 

Dla mnie np. Klasa Commander XXL ma z pompy 1/6 z drugiej to samo i z deagle też, na co, komu to tyle potrzebne jak można zamiast tego dodać 1/1 z kosy, skoro i tak ma mniejszą widoczność z nożem. Czyli zostawić 1/6 z Pompy zamiast tyle tych broni.
Edytowane przez YyWidzeCie

1 godzinę temu, YyWidzeCie napisał:
Dla mnie np. Klasa Commander XXL ma z pompy 1/6 z drugiej to samo i z deagle też, na co, komu to tyle potrzebne jak można zamiast tego dodać 1/1 z kosy, skoro i tak ma mniejszą widoczność z nożem. Czyli zostawić 1/6 z Pompy zamiast tyle tych broni.

każda klasa jest od czegoś więc 1/1 z kosy ma komandos xxl tak było od zawsze i pozostanie 

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...