YyWidzeCie Napisano 18 Lutego #700302 Udostępnij Napisano 18 Lutego Nick:YyWidzeCię Wiek:26 Link do BanID:https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:5648596 Ile czasu dziennie spędzasz na forum:Forum mam cały czas otwarte jak gram to patrzę co jakiś czas. Coś o sobie:Witam, gram na serwerze cod 45k, gdzie jestem adminem, ale również gram na innych serwerach. Mam spore doświadczenie, jeśli chodzi o serwery i adminowanie. Intersuje się motryzacją informatyką oraz sportem. Doświadczenie:Bardzo duże Dlaczego Ty:Wydaje mi się, że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko nie ma wielu, a każde kolejenę ręce do pracy się przydadzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaboom!. Napisano 19 Lutego #700306 Udostępnij Napisano 19 Lutego 11 minut na serwerze Cod Mod 401 i od 2 tygodni granie w kratkę na serwerze Cod Mod 45k Na 6 pozostałych serwerach Twój nick nie pojawia się w rankingach GT Faktycznie pełno Cię Cytat Ranga funkcyjna na sieci powyżej 2 miesięcy Tego też nie spełniasz. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi