Sandra3 Napisano 20 Lutego #700353 Udostępnij Napisano 20 Lutego Nick w grze: -_-Sandra<3 Imię: Sandra Wiek: 19 Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/-_-Sandra<3/147.135.197.53:27015/ Steam/Non Steam? (Link do profilu): non Steam STEAM_1:0:1674412748 Doświadczenie adminowskie: średnie ale ciągle można się nauczyć być o wiele lepszą Znajomość komend AMXX (skala 1-10): 6 Dlaczego Ty?: Dużo czasu spędziłam na serwerze, jestem aktywną osobą no tylko wyjątki są ze czasami mnie nie ma, chciałabym pomóc pozostałej administracji (którzy są nie aktywni i aktywni) pilnowaniu porządku na serwerze i pomóc serwerowi się rozwinąć. Kontakt: Discord: Sandrau_u MrBully i man1ek dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaniish Napisano 21 Lutego #700358 Udostępnij Napisano 21 Lutego Czemu nie dajmy szanse babeczce +wiek +steam +gt +amx No ogólnie życzę powodzenia jak najbardziej na TAK Sandra3 i Chicken123 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ak-47 M4A1 Napisano 26 Lutego #700517 Udostępnij Napisano 26 Lutego (edytowane) Na tak /Okres próbny 2tyg czemu nie +wiek -non steam +gt -/+ amx Zobaczymy jak będzie grane po dodaniu rangi , mam nadzieje że nie będzie granie 2 tyg ,bo nagle nie ma czasu i urlopy po msc/dwa Edytowane 27 Lutego przez Ak-47 M4A1 Sandra3 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBully Napisano 3 Marca #700711 Udostępnij Napisano 3 Marca na tak + wiek - ns +gt - amxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
man1ek Napisano 4 Marca #700740 Udostępnij Napisano 4 Marca Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi