Abraa Napisano 23 Lutego #700417 Udostępnij Napisano 23 Lutego Witam. Mam 129lvl kolega Wsparcie Rakietnicze 74lv. z rakiety bije mi 180 non stop. Tak sie nie da grać dodam że wytrzymałość mam na max. kolega zapewne inte rownież ma max ale to nie zmienia faktu że 180dmg z jednej rakiety to za dużo prosze o redukcje obrazen z rakiet dziekuje Narotir dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaVHS Napisano 23 Lutego #700420 Udostępnij Napisano 23 Lutego (edytowane) Rakiety, nie są według mnie dobrze zbalansowane, bo jak kiedyś rakietą uderzyłem za 250 HP. Edytowane 23 Lutego przez SebaVHS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narkoman Napisano 24 Lutego #700445 Udostępnij Napisano 24 Lutego rakiety powinny zadawać dodatkowe obrażenia a nie zabijać na hita, ten temat rakiet był poruszany już przy okazji poprawienia klas ale jak tamto tak i to zginie śmiercią naturalną ;c Abraa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi