How u Doing Napisano 25 Lutego #700483 Udostępnij Napisano 25 Lutego (edytowane) Twój nick podczas gry: How u Doing?^^ Godzina, data zdarzenia: 25.02.2024 - 19:56:30 Mapa: De_Nuke STEAM_ID / IP: 185.54.56.58 STEAM_1:0:704721785 Uzasadnienie: Gram sobie normalnie na serwerze kilka godzin przychodzi wielmożny pan Jedrula i wlepia mi bana za cheatowanie, nawet nie robiąc mi przy tym żadnych ss'ów zeby miec podstawy do zbanowania mnie Edytowane 25 Lutego przez How u Doing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 25 Lutego #700484 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 25 Lutego @m4zur zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4zur Napisano 25 Lutego #700486 Udostępnij Napisano 25 Lutego 13 minut temu, How u Doing napisał: Twój nick podczas gry: How u Doing?^^ Godzina, data zdarzenia: 25.02.2024 - 19:56:30 Mapa: De_Nuke STEAM_ID / IP: 185.54.56.58 STEAM_1:0:704721785 Uzasadnienie: Gram sobie normalnie na serwerze kilka godzin przychodzi wielmożny pan Jedrula i wlepia mi bana za cheatowanie, nawet nie robiąc mi przy tym żadnych ss'ów zeby miec podstawy do zbanowania mnie Tutaj nie chodzi o żadne wh, wspomagasz się aimikiem How u Doing dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
How u Doing Napisano 25 Lutego Autor #700489 Udostępnij Napisano 25 Lutego (edytowane) Mordo jaki aim XD po 1 to byly normalne kille po 2 mialem dosyc wysoki ping @m4zur Edytowane 25 Lutego przez How u Doing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4zur Napisano 25 Lutego #700490 Udostępnij Napisano 25 Lutego Na hltv jest wszystko, nie zauważyłem żadnego wysokiego pingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
How u Doing Napisano 25 Lutego Autor #700492 Udostępnij Napisano 25 Lutego na tabeli mialem 150-80 pingu byczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4zur Napisano 25 Lutego #700493 Udostępnij Napisano 25 Lutego (edytowane) Czyli twierdzisz, że cały czas grales na lagach*? A to ci nowość Edytowane 25 Lutego przez m4zur How u Doing dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
How u Doing Napisano 25 Lutego Autor #700494 Udostępnij Napisano 25 Lutego Daj link do demka chętnie zobacze swoje ,,cheatowanie" bo az ciekaw jestem z jakich akcji ty wywnioskowałeś ze gralem na Aimie XD rozpatrz se demko cokolwiek bo jestem pewny ze grałem bez aima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4zur Napisano 25 Lutego #700495 Udostępnij Napisano 25 Lutego Dobrze, obejrzałem sobie demko. Pomyliłem się co do Ciebie, na demku z hltv nie ma tych modeli z GO więc łatwiej to prześwietlić Lagi miałeś tylko przez 20sek w 6 rundzie, ale to nic nie zmienia. Jesteś czysty, przepraszam za mój błąd How u Doing dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4zur Napisano 25 Lutego #700496 Udostępnij Napisano 25 Lutego Przepraszam za pomyłkę. Kolega czysty, mój błąd! @BORN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 25 Lutego #700498 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 25 Lutego Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi