m4zur Napisano 11 Marca #700902 Udostępnij Napisano 11 Marca Nick: Zaszczany Jedrula Wiek: 23 Link do BanID: https://banid.pl/kto?to=0:0:192188498 Ile czasu dziennie spędzasz na forum: 2-3h, w ciągu dnia często wpadam sprawdzić czy jest coś nowego Coś o sobie: Prowadzę działalność gospodarczą jako tynkarz, więc w trakcie tygodnia jestem okrojony z możliwych godzin do poświęcenia na serwery, jestem spokojny, bezkonfliktowym i kulturalnym człowiekiem. Doświadczenie: 13 lat stażu w grze, pełniłem funkcję administratora kilkadziesiąt razy, w czasach gimnazjum miałem swój serwer FFA Dlaczego Ty: Jestem chętny na zwiększenie swoich obowiązków, bardzo dużo gram więc jestem dyspozycyjny. Chcę rozwijać się dalej na Waszej sieci, jestem wyrozumiały i zdeterminowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 11 Marca Premium #700903 Udostępnij Napisano 11 Marca Kolego, znasz regulamin? Nie można tak robić m4zur dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 11 Marca Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #700912 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 11 Marca Ostatnie Twoje odwołania to pseudopomyłki w banach i brak jakiegokolwiek nagranego przez Ciebie demka Bałbym się nawet Tobie powierzać taką funkcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 11 Marca Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #700913 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 11 Marca Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi