m4zur Napisano 11 Marca #700902 Udostępnij Napisano 11 Marca Nick: Zaszczany Jedrula Wiek: 23 Link do BanID: https://banid.pl/kto?to=0:0:192188498 Ile czasu dziennie spędzasz na forum: 2-3h, w ciągu dnia często wpadam sprawdzić czy jest coś nowego Coś o sobie: Prowadzę działalność gospodarczą jako tynkarz, więc w trakcie tygodnia jestem okrojony z możliwych godzin do poświęcenia na serwery, jestem spokojny, bezkonfliktowym i kulturalnym człowiekiem. Doświadczenie: 13 lat stażu w grze, pełniłem funkcję administratora kilkadziesiąt razy, w czasach gimnazjum miałem swój serwer FFA Dlaczego Ty: Jestem chętny na zwiększenie swoich obowiązków, bardzo dużo gram więc jestem dyspozycyjny. Chcę rozwijać się dalej na Waszej sieci, jestem wyrozumiały i zdeterminowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 11 Marca #700903 Udostępnij Napisano 11 Marca Kolego, znasz regulamin? Nie można tak robić m4zur dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 11 Marca #700912 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 11 Marca Ostatnie Twoje odwołania to pseudopomyłki w banach i brak jakiegokolwiek nagranego przez Ciebie demka Bałbym się nawet Tobie powierzać taką funkcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 11 Marca #700913 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 11 Marca Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi