bartekch552 Napisano 20 Marca #701094 Udostępnij Napisano 20 Marca nick; Chamster. -Godzina -28.12.2023 godzina - 19.52 . 43 sek . mapa (de_dust2) . witam . wczoraj normalnie grałem a dzisiaj próbuje wejść i ban . w grudniu nie grałem i nie posiadałem konta na tym serverze w cs . powód bana wstaw screny . Gracz o nicku /tuninng musiał posiadac to samo ip zbanowanie przez admina ;Gumiś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 21 Marca #701111 Udostępnij Napisano 21 Marca https://multi-head.pl/forum/120-odwołanie-od-bana-cs-16/ tu masz dział od tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 21 Marca #701112 Udostępnij Napisano 21 Marca Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi