Narotir Napisano 23 Marca #701135 Udostępnij Napisano 23 Marca (edytowane) Nick: Naro Wiek: 25 Doświadczenie (w byciu adminem): 6 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: 5-6lat Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: Jedyny admin jaki aktualnie jaki często jest dostępny jest to Seba, więc przyda się ktoś kto pomoże trzymać porządek wzgledem kultury itd. Ludzie mnie nieniawidza więc często jak wchodzę wychodzą z serwera :c Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1h-4h Kontakt: steam/fb/whatsup/forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Naro/145.239.16.112:27015/ Edytowane 23 Marca przez Narotir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hexx Napisano 23 Marca #701137 Udostępnij Napisano 23 Marca W sumie niezły wykresik na GT, STEAM jest, experience też, nie widzę żadnego powodu żeby być przeciwko Ode mnie głos na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 23 Marca #701142 Udostępnij Napisano 23 Marca +GT Doświadczenie +/- Staż + +Steam Jestem na tak, i potwierdzę sam nie lubię z tobą grać bo się nie da, oczywiście w dobrym sensie że dobry gracz poza tym nie widzę żadnych spin z innymi graczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaVHS Napisano 23 Marca #701147 Udostępnij Napisano 23 Marca Krótko mówiąc: +staż +Steam +Przyjazny +GT WIELKIE TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 24 Marca #701169 Udostępnij Napisano 24 Marca Zgłoś sie do mnie na pw/dc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 24 Marca #701176 Udostępnij Napisano 24 Marca Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi