WeRo!!! Napisano 25 Marca #701205 Udostępnij Napisano 25 Marca Nick: WeRo!!! Wiek: 35 Doświadczenie (w byciu adminem): Grę w Cs zacząłem w wieku szkolny, coś nie coś potrafię. Posiadałem kiedyś swój serwer KrK ,,coś tam" zajmowałem się tym w wieku szkolnym:). Od kilku miesięcy wracam do zajawki jaką jest cs wszedłem kiedyś na wasz serwer dodałem do ulubionych i tak się przywiązałem, kojarzę większość graczy, spędzam tu dużo czasu na co pozwala mi rotacja w pracy. Znajomość AMXX (W skali 1-10): chyba słabe 2 ale mogę się podszkolić Staż w CS-sie: 22, 25 lat coś takiego Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Posiadam czas i chęć zaopiekowania się graczami na servie, nie lubię nieuczciwości, mogę nauczyć młode społeczeństwo co nieco gry w cs Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5->6 h czasami więcej Kontakt: [email protected] Link do GameTracker'a: nie posiadam, możemy się ustawić na serwerze i popykać razem. ew. moge coś nagrać i podrzucić. Born i ~Czarna~ dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 26 Marca #701236 Udostępnij Napisano 26 Marca Posiadasz GT https://www.gametracker.com/player/WeRo!!!/145.239.19.217:27015/ Panowie zapraszam do wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WeRo!!! Napisano 26 Marca Autor #701243 Udostępnij Napisano 26 Marca aaahhhaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wlodarz poczdamu Napisano 26 Marca #701246 Udostępnij Napisano 26 Marca nie udzielaj sie w swoim temacie nie potrzebnie. okres próbny można dać. 👍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojakk Napisano 26 Marca #701253 Udostępnij Napisano 26 Marca Widziałem może z raz czy dwa na serwerze, GT pokazuje, że grasz od tygodnia. Na + zdecydowanie staż w cs i wiek. Na - to, że nie kojarzę Cię za bardzo. Myślę, że powinieneś składać podanie po np. miesiącu gry a nie tygodniu. Daj się poznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
'ReVo. Napisano 26 Marca #701256 Udostępnij Napisano 26 Marca (edytowane) Jestem na Tak Staż Wiek Steam Mikro Często Widziany na serwerze Ale tak jak Wojak napisal, za wcześnie napisałeś podanie. Edytowane 26 Marca przez 'ReVo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GumiS1906 Napisano 26 Marca #701257 Udostępnij Napisano 26 Marca Dobry gracz ale widziałem parę razy tylko 🙂 Wiek na + Staż csa + Mikro na - (tak jak napisałem wyżej, krótko Cię widziałem i słyszałem) Amx -/+ ( każdy się uczy lub się naucz) Każda pomoc się przyda Okres próbny nie widzę przeciw wskazań 💪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hexx Napisano 26 Marca #701258 Udostępnij Napisano 26 Marca +wiek +steam +staż w grze +przyda się świeża krew -znajomość amxx -przegrane 58h na serwerze podsumowując powyższy bilans ode mnie masz głos na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 28 Marca #701301 Udostępnij Napisano 28 Marca Witamy w naszej ekipie na okresie próbnym! Powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 28 Marca #701302 Udostępnij Napisano 28 Marca Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi