YyWidzeCie Napisano 25 Marca #701216 Udostępnij Napisano 25 Marca (edytowane) Nick:YyWidzeCię Wiek:26 Link do BanID:https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:5648596 Coś o sobie:Miły sympatyczny nie konfliktowy.W wolnej chwili staram się poświęcać najwięcej czasu swojej Żonie Również ćwiczę na siłowni, bo jest to moje hobby ? No i oczywiście pogrywam w cs'a oraz praca jak każdy.Lubię w wolnym czasie swoje wędliny robić z zawodu jestem Rzeźnikiem a pracuje zawodowo jako Operator Maszyn i Komor Wędzarniczych Doświadczenie: Byłem kiedyś UBT na innej sieci także w miarę dobre doświadczenie mam ale zawsze można się nauczyć czegoś nowego. Edytowane 25 Marca przez YyWidzeCie Wlodarz poczdamu dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wlodarz poczdamu Napisano 25 Marca #701218 Udostępnij Napisano 25 Marca No powiem tak , troche mało napisałeś nie sadzisz? potrzeba na UBT doswiadczenie miales podstawowych rzeczy sie nauczysz i bedzie smigac jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 25 Marca #701219 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 25 Marca Zapraszam pv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 25 Marca #701220 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 25 Marca Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi