YyWidzeCie Napisano 25 Marca #701216 Udostępnij Napisano 25 Marca (edytowane) Nick:YyWidzeCię Wiek:26 Link do BanID:https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:5648596 Coś o sobie:Miły sympatyczny nie konfliktowy.W wolnej chwili staram się poświęcać najwięcej czasu swojej Żonie Również ćwiczę na siłowni, bo jest to moje hobby ? No i oczywiście pogrywam w cs'a oraz praca jak każdy.Lubię w wolnym czasie swoje wędliny robić z zawodu jestem Rzeźnikiem a pracuje zawodowo jako Operator Maszyn i Komor Wędzarniczych Doświadczenie: Byłem kiedyś UBT na innej sieci także w miarę dobre doświadczenie mam ale zawsze można się nauczyć czegoś nowego. Edytowane 25 Marca przez YyWidzeCie Wlodarz poczdamu dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wlodarz poczdamu Napisano 25 Marca #701218 Udostępnij Napisano 25 Marca No powiem tak , troche mało napisałeś nie sadzisz? potrzeba na UBT doswiadczenie miales podstawowych rzeczy sie nauczysz i bedzie smigac jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 25 Marca Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #701219 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 25 Marca Zapraszam pv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 25 Marca Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #701220 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 25 Marca Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi