czeciak Napisano 28 Marca 2024 #701306 Udostępnij Napisano 28 Marca 2024 (edytowane) Twój nick podczas gry: czeciak` Godzina, data zdarzenia: 18:40; 28.03 Mapa: dd2, ogólnie serwer dd2 STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 0 : 541425320 Uzasadnienie: No to zapraszam do rozpisania demka. Zmieniłem sobie nick zeby sobie zobaczyć %hs jaki zrobię na full focusie z ak xd cos tam postrzelałem i banik. Zapraszam do rozpisania demka w takim razie może cos nowego do nauki będzie, chociaż gra już bardzo stara. Głownie grałem na nicku KACZOR NAJWIEKSZY WODZ. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : czeciak` [AMXBans] Powod : ' Zapraszam z demem na forum ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 541425320 ' demo z tej mapy : https://www.zippyshare.day/JozQL1AiNMYBdac/file dodatkowo 2 demka z 2 wcześniejszych map j: https://www.zippyshare.day/2h90MwkePotPKpO/file Edytowane 29 Marca 2024 przez czeciak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 29 Marca 2024 Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #701320 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 29 Marca 2024 @YyWidzeCie @Wlodarz poczdamu Bardzo bym chciał a nawet prosiłbym o sprawdzenie demek przez was - kontrolnie chociażby (jak najszybciej, bo temat leży już z dzień) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wlodarz poczdamu Napisano 29 Marca 2024 #701332 Udostępnij Napisano 29 Marca 2024 (edytowane) zajme sie Edytowane 29 Marca 2024 przez Wlodarz poczdamu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wlodarz poczdamu Napisano 29 Marca 2024 #701333 Udostępnij Napisano 29 Marca 2024 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi