czeciak Napisano 28 Marca #701306 Udostępnij Napisano 28 Marca (edytowane) Twój nick podczas gry: czeciak` Godzina, data zdarzenia: 18:40; 28.03 Mapa: dd2, ogólnie serwer dd2 STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 0 : 541425320 Uzasadnienie: No to zapraszam do rozpisania demka. Zmieniłem sobie nick zeby sobie zobaczyć %hs jaki zrobię na full focusie z ak xd cos tam postrzelałem i banik. Zapraszam do rozpisania demka w takim razie może cos nowego do nauki będzie, chociaż gra już bardzo stara. Głownie grałem na nicku KACZOR NAJWIEKSZY WODZ. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : czeciak` [AMXBans] Powod : ' Zapraszam z demem na forum ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 541425320 ' demo z tej mapy : https://www.zippyshare.day/JozQL1AiNMYBdac/file dodatkowo 2 demka z 2 wcześniejszych map j: https://www.zippyshare.day/2h90MwkePotPKpO/file Edytowane 29 Marca przez czeciak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 29 Marca #701320 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 29 Marca @YyWidzeCie @Wlodarz poczdamu Bardzo bym chciał a nawet prosiłbym o sprawdzenie demek przez was - kontrolnie chociażby (jak najszybciej, bo temat leży już z dzień) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wlodarz poczdamu Napisano 29 Marca #701332 Udostępnij Napisano 29 Marca (edytowane) zajme sie Edytowane 29 Marca przez Wlodarz poczdamu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wlodarz poczdamu Napisano 29 Marca #701333 Udostępnij Napisano 29 Marca Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi