WeRo!!! Napisano 28 Marca #701312 Udostępnij Napisano 28 Marca Cześć, chciałbym wyjść z inicjatywą założenia nowego serwera a w zasadzie dwóch. Może to przyciągnąć dużą liczbę graczy. Proponuje wgrać na początek najpopularniejsze mapy takie jak ; nuke, train, inferno, de dust. Oraz serwer aimmap. Zawodnicy mogli by poćwiczyć skila a później przychodzić na normalny serwer zwiększając jego poziom. Mogę na początek zasponsorować utrzymanie tych serwerów przez 3 miesiące. Na serwerze można organizować konkursy na najlepszych graczy. Aby wybadać grunt proponuje wrzucić ankiety na serwerach. Chciałbym poznać waszą opinie Pozdrawiam. WeRo!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 28 Marca #701313 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 28 Marca Wybrałeś złe miejsce do poruszenia tej kwestii. Przeniosę w odpowiedni dział. Poza tym widnieje jak nie patrzeć każdy z serwer u nas z pulą map wymienionych przez Ciebie z wyjątkiem serwerów właśnie ONLY DD2. Myślę, że chodziło Ci o FFA - które już posiadamy. Co do aimmapa podejrzewam, że będzie to brane pod uwagę wkrótce. Temat zostawię otwarty, bo może coś ja nie zrozumiałem w Twoim poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 14 Kwietnia #701910 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 14 Kwietnia Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi