TamKamper! Napisano 30 Marca #701373 Udostępnij Napisano 30 Marca Nick: <?(Fr@ger`s)_TamKamper! Wiek:28 Doświadczenie (w byciu adminem):6lat w byciu adminem przerwa od cs 2 lata Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10+ Staż w CS-sie: od małego 16+- Steam / NonSteam: https://steamcommunity.com/id/TamKamper/ Dlaczego Ty: Myślę że sie przydam , znam doskonale amxmodX , potrafie rozróżnić tzw "czitera" od dobrego gracza , widać słabo z adminami więc pomyślałem że pomogę Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: głównie wieczorem(praca), od 4-5h Kontakt: Steam,TeamSpeak,discord,SMS Link do GameTracker'a: Aktualnie sie wysypał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kso Napisano 31 Marca #701374 Udostępnij Napisano 31 Marca Ludzie się przydadzą żeby mogli robić brudną robotę, a ty masz duże doświadczenie z tego co piszesz to warto dać ci taką szansę. Po gt widać że coś tam pogrywasz więc Gut. Jestem na tak, pozdrawiam cieplutko i życzę smacznego jajka 🥚 A tu linka do gt masz https://www.gametracker.com/player/<%3F(Fr%40ger`s)_TamKamper!/80.72.40.110:27026/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blade Killers | N3XT Napisano 3 Kwietnia #701481 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia Jestem jak najbardziej na TAK + wiek + doświadczenie + amxx + staż + steam Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 7 Kwietnia #701682 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Przyjęty na okres próbny, zgłoś się do mnie ze steam ID. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 7 Kwietnia #701683 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi