NocnyMiras Napisano 13 Kwietnia #701886 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia Czy bez steam mam szanse na admina ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaVHS Napisano 13 Kwietnia #701888 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia Jeżeli mogę to się wypowiem. Są takie szanse, ale musisz bardzo dobrze znać każdy regulamin serwera i dawać przykład innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldos Napisano 13 Kwietnia #701890 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia A ja też sie wypowiem. Jaka jest róznica miedzy steam a nonsteam ? :> Gra tu i tu ta sama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 13 Kwietnia #701894 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia Finalna decyzja zależy od opiekuna serwera na który składasz podanie. Widziałem zresztą, że już je złożyłeś. Temat więc zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 13 Kwietnia #701895 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi