NocnyMiras Napisano 13 Kwietnia #701892 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia Nick na serwerze:NocnyMiras Wiek: 22 Znajomość AMXX (0/8): 6 Doświadczenie: Adminem byłem tylko raz Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam:Niestety nie SID:- Link do profilu na STEAM:- Link do profilu na Game Tracker:- Kontakt: Forum Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?:Zawsze zachowuję kulturę nie jestem konfliktowy gram w róznych porach dziennych i nocnych dawno nie widziałem admina na codzie i chciałbym spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YyWidzeCie Napisano 13 Kwietnia #701899 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia Jestem na NIE -pograj dłużej daj się poznać -fajnie by było jakbyś jednak zakupił cs na steam + wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 18 Kwietnia #702030 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi