HardziK Napisano 23 Kwietnia 2016 #425658 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Nick:HardziK Wiek:16 Data rejestracji na forum:19.12.2015 Czas spędzony na forum:3d 13h 45m Doświadczenie w ocenianiu:mysle ze sobie poradze ale nigdy nie bylem w ubt Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:nie Byłeś banowany na forum lub serwerze?:nie Dlaczego Ty?:Chciał bym pomóc ubteam w odbanowaniach innych graczy mysle ze przyda sie jeszcze 1 para rąk do pomocy ;D Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:teraz okolo 1,5 h a jak bym sie dostal do ubt to z 2,5-3godz Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie)tak Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie)tak Coś od siebie: Mam na imię Adrian. Mam 16 lat. Jestem pomocny nie mam z nikim żadnych konfliktów a szczególnie bym chcial wam pomóc na forum. przecież musi byc ten 1 raz Tylko 1 :D:D:D !! i bym chcial zostac nawet na okres próbny bym chcial zostac w ubt nie zawiode was Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania Pozdrawiam HardziK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 24 Kwietnia 2016 #425805 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi