eldos Napisano 14 Kwietnia #701918 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia Może macie jakies swoje inne cwiczenia niz te co sa po internetach, które fajne wchodzą w miesnie ze samymi sztangielkami? Wyjechalem na austrie i ciezko mi sie przerzucic z silowni na same sztanigielki, i szukam fajnych alternatyw na silownie :> tak sa silownie na austrii ale w chuj drogie Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 14 Kwietnia #701919 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 14 Kwietnia Trochę nie rozumiem zakresu Twoich potrzeb - bo co ma znaczyć inne ćwiczenie niż te "co są po internetach"? Jeżeli sztangielki to są hatle w Twoim mniemaniu i nic po za tym nie masz w domu - to i tak tak naprawdę zrobisz wszystko. Zależnie od uparcia i w internecie znajdziesz wszystko odnośnie partii, na której się chcesz skupić. Co najlepiej wejdzie to według mnie pewnie zwykły biceps curl, czy większość klasycznych ćwiczeń zakresu biceps-triceps-ramię, ale tak jak pisałem wyżej można zrobić każdą partię. Pamiętaj też o nogach - w tym przypadku polecam bułgary edit: Planu treningowego tu nie znajdziesz na pewno eldos dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi