bartekch552 Napisano 14 Kwietnia #701922 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia Twój nick podczas gry: Chamster Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: ' VALVE_0 : 4 : 1855454798 ' Uzasadnienie: Dostałem Bana na jakiś nick którego nie mam . moje ip. ' 37.30.115.116 ' powód bana ' [COD 400] ANTY CHEAT ' *Demka z serwera: * Demka z serwera nagrywane są pod nazwą MultiHeadDemo_1.dem, MultiHeadDemo_2.dem, MultiHeadDemo_3.dem i znajdują się w folderze cstrike. Prosimy o wrzucanie wszystkich trzech! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 14 Kwietnia #701923 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia Takze zresetuj modem zeby dostac inne IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YyWidzeCie Napisano 15 Kwietnia #701937 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi