JagLaPN Napisano 16 Kwietnia #701978 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia Twój nick podczas gry:JagLaPN Godzina, data zdarzenia:21:14 Mapa:De_dust2 STEAM_ID / IP:STEAM_0:0:35738124 Uzasadnienie: Jestem za stary żeby cheatować. Ponad 5 tysięcy godzin w grze chyba przeklada sie na umiejętności grania w nią *Demka z serwera: * Demka z serwera nagrywane są pod nazwą MultiHeadDemo_1.dem, MultiHeadDemo_2.dem, MultiHeadDemo_3.dem i znajdują się w folderze cstrike. Prosimy o wrzucanie wszystkich trzech! HalfLife00.tga HalfLife01.tga HalfLife02.tga HalfLife03.tga HalfLife04.tga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TamKamper! Napisano 16 Kwietnia #701979 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia (edytowane) Chiał bym tylko dodac do UB-Team Demko1 Demko2 Ss`y nie powinny byc spakowane w rar ? Edytowane 16 Kwietnia przez TamKamper! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JagLaPN Napisano 16 Kwietnia Autor #701980 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia Mam coś poprawić ? Bo minęło już parę lat odkąd wrzucałem ssy mogłem coś pomylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YyWidzeCie Napisano 17 Kwietnia #701988 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi