Skocz do zawartości

Skarga na moderatora Wandi

Livio

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór skargi (data i godzina): Dzisiaj 

Nick admina/gracza, który zawinił: Zawinił "moderator"  Wandi

Dowody:niżej

Świadkowie: happy Ops. i chyba Sakko

Uzasadnienie:

Sprawa wyglada tak napisalem jakiś głupi post dla żartów za co przepraszam i dostałem za niego warna bez zadnego upomnienia a ni nic i przez to nie mogłem pisać na forum bo już ich tyle jest że hoho ale mniejsza o nich. Pozniej akcja przeszła na sb gdzie pytalem Wandiego za co warn ale nie chcial nic mowić i kazał mi skarge na kartce napisać i zrobić zdjecie jak nie moge pisać postow a pozniej nie mialem ochoty z nim pisac. Wandi nie dostosowal sie do regulaminu i dal mi warna dla żartów bo myślał ze to jest "bardzo smieszne"

O to  dowód z PW

http://www46.zippyshare.com/v/QauZGffG/file.html

§9. Kary

1. Każdemu przysługuję jedno upomnienie. Można to znieść w chwili, gdy dany użytkownik złamie kilka punktów w regulaminie za jednym razem, bądź tego samego dnia. Po otrzymaniu upomnienia użytkownik za każdym razem może otrzymać ostrzeżenie nie zależnie od wykroczenia.

Ostrzeżenie zdjął bo sie chyba przestraszył.

http://multi-head.pl/index.php?/topic/70905-itashiro-vs-sus/page-1#entry369040tu jest ten temat za co dał warna pierw była notka " +1 " a pozniej zmienil na ta obecną...

Jak widać Wandi chyba nie dorósł to roli moderatora.

Zacznijmy od tego, po co wróciłeś na sieć ? Chyba tylko po to aby denerwować jedynie ? Dałem warna przez pomyłkę przyznaje ale kto jest ideałem ? Ale z perspektywy czasu myślę, żę dobrze zrobiłem :]Po 2 zaraz edytowałem, a po 3 jak mówi Kolega wyżej upomnienie przy 5 warnach śmiech na sali ....

Dla żartów to Ty chyba wróciłeś na sieć i napisałeś ten temat a ja pilnuje forum więc ?

czekamy na kogoś wyzej aby rozwiązał sprawę bo skarga jest związana z forum .

p.s. proszę nie piszcie niżej spamu kłotni takie rzeczy na pw , a nie nabijacie posty jeden po drugim .

Wandi się przyznał do błedu lecz go popełnił . Nie wiem jak to dalej postąpić temat zostawiam wyższym.

Miałem taki sam przypadek jak Livio. Dopiero aquax odbanował mnie na SB, bo panicz mnie musiał zbanować.

Ten moderator to serio jakiś nie ogar...

Zbanował Cię na moją prośbę, prowokowałeś do kłótni. Już nie klanowicz? Czemu? Wszędzie Cię lubią?

Tak wszędzie mnie lubią. Ty zawsze musisz wtrącić gdzieś swoje 5 gorszy. Dlaczego odszedłeś z posady H@? Już Cie nie lubią? Dziwne. Nie broń tak Wandisia, bo to co on robi, to tylko zle wpływa na forum. Ja prowokowałem od kłótni tak? Spytałem się Xeo czy musi rzucać tak tymi propozycjami jakby nie miał "mózgu".  Jeśli to jest Twoim zdaniem prowokacja to zle jesteś w błędzie.

PS. To była rozmowa, gościu spiął więc zrobiło się emocjonalnie. Tak się zastanawiam, czy Ty jesteś adwokatem tego geniusza, czy może ojcem? Na każdym kroku go bronisz. Myślisz, że Twój głoś coś tu zmienia? Mylisz się :wub:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...