Shunshine Napisano 21 Kwietnia 2024 #702128 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2024 Siemka zauważyłem ze od czasu do czasu przy użyciu nuke wywala serwer nie wiem czy jest jakiś problem z tym nuke czy serwer nie wytrzymuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 21 Kwietnia 2024 Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #702129 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2024 9 minut temu, Shunshine napisał: Siemka zauważyłem ze od czasu do czasu przy użyciu nuke wywala serwer nie wiem czy jest jakiś problem z tym nuke czy serwer nie wytrzymuję Nie wywala serwera tylko przy użyciu nuke automatycznie w nowej rundzie jest zmiana mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shunshine Napisano 21 Kwietnia 2024 Autor #702130 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2024 (edytowane) jakieś 2 mapy temu użyłem nuke i nie mogliśmy grac dalej bo nie było serwera Edytowane 21 Kwietnia 2024 przez Shunshine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 21 Kwietnia 2024 Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #702138 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2024 1 godzinę temu, Shunshine napisał: jakieś 2 mapy temu użyłem nuke i nie mogliśmy grac dalej bo nie było serwera To musiało się coś innego wydarzyć i zostanie to naprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 21 Kwietnia 2024 Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #702139 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2024 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi