Shunshine Napisano 21 Kwietnia #702128 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia Siemka zauważyłem ze od czasu do czasu przy użyciu nuke wywala serwer nie wiem czy jest jakiś problem z tym nuke czy serwer nie wytrzymuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 21 Kwietnia #702129 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 9 minut temu, Shunshine napisał: Siemka zauważyłem ze od czasu do czasu przy użyciu nuke wywala serwer nie wiem czy jest jakiś problem z tym nuke czy serwer nie wytrzymuję Nie wywala serwera tylko przy użyciu nuke automatycznie w nowej rundzie jest zmiana mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shunshine Napisano 21 Kwietnia Autor #702130 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia (edytowane) jakieś 2 mapy temu użyłem nuke i nie mogliśmy grac dalej bo nie było serwera Edytowane 21 Kwietnia przez Shunshine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 21 Kwietnia #702138 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 1 godzinę temu, Shunshine napisał: jakieś 2 mapy temu użyłem nuke i nie mogliśmy grac dalej bo nie było serwera To musiało się coś innego wydarzyć i zostanie to naprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 21 Kwietnia #702139 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi