pdpiotrek2 Napisano 25 Kwietnia #702331 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia Kolejny to raz, gdzie administrator Naro nadużywa swojej władzy Pajac wiecznie pizga mi bany za prawdę To że pare słów wymyka się spod kontroli to wina jego gameplayu który powinien być przykładem a nie łamać regulamin serwera Pakuje w przejsciu miny co jest WYRAŹNIE ZABRONIONE!!!!!!!!!! Proszę o usunięcie go z funkcji administratora gdyż nie stosuje się do regulaminu Wklejam kolejny log - demka nie zdążyłem nagrać bo pajac mnie zbanował [MultiHeadBans]-------------------------------------[MultiHeadBans] ||| You are banned ||| Nick: darek otwórz ||| IP: 85.221.156.44 ||| SteamID: STEAM_0:0:515811886 ||| By admin: Naro ||| Reason: Brak kultury ||| Ban created: 25.04.2024 - 19:11:51 ||| For length: 5 minutes ||| On: [COD 200] ★ MULTI-HEAD ★ RESET 23 GRUDZIEN ★ 1s1k (de_dust2002) ||| Time left: 5 minutes ||| Will expire: 25.04.2024 - 19:16:51 [MultiHeadBans]-------------------------------------[MultiHeadBans] Kicked by Console: "You are banned. Check Your console." Kicked :"You are banned. Check Your console." Narotir dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narotir Napisano 25 Kwietnia #702332 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia Nie jestem pierwsza osoba która zwraca ci uwagę, jest notoryczny problem z twoim brakiem kultury. Seba zwracał Ci uwagę parę razy, wstaw demka które tak długo już zbierasz na mnie I niech odpowiednie osoby rozstrzygną finalnie twoje "prosby" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdpiotrek2 Napisano 25 Kwietnia Autor #702333 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia Brakłoby mi miejsca na dysku chyba jakbym miał czychać na Twoje przewinienia. Od mojej kultury wara, wypowiedz się co do oskarżenia. Co może nieprawdę pisze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narotir Napisano 25 Kwietnia #702335 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia Trzymaj regulamin, pkt 8 gdzie nie można stawiać min. Bany dostajesz za swój wielokrotny brak kultury, której u Ciebie wogole nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 25 Kwietnia #702336 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia Rozumiem, że jest to skarga na admina. W takim wypadku potrzebujemy dowodów w postaci screenów lub demka i czekamy na nie okrąglutkie 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wlodarz poczdamu Napisano 26 Kwietnia #702378 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia brak zainteresowania temat ze strony gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wlodarz poczdamu Napisano 26 Kwietnia #702379 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi