Mikus Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Wiek: 17 Staż na forum: od 22 sierpnia 2013 Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Jeszcze żadne postaram się je osiągnąć Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 7/10 Czas jaki poświęcisz na zaglądanie na forum i FanPage'a: Na forum 2-3 godzinki na FanPage'a 1-2 godzinki Jaki dział forum chcesz redagować(konkursy, artykuły itp.): konkursy Co nowego wprowadzisz na FanPage'a: Miłą atmosfere. Ciekawe konkursy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 na tak aktywny wiek ma pomysł na FP Link to comment Share on other sites More sharing options...
brOOk3n Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Ewentualnie jestem za .. + Wymagania + Ogarnięty, + Kreatywny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Missia Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Bez wypowiedzi innych przyjmuję. Czekałam dawno na to podanie. Powodzenia ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Missia Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Za moja zgoda. //// Pawel Ty masz jakis okres dzis? Po kiego grzyba sie wcinasz w prace rfp jak nawet tam nie zagladasz... Nie znasz ludzi i nawet nie wiesz co tam sie dzieje... Ochlon czlowieku i zamij sie wyrzucaniem idiotow a nie czepianiem sie o cos co w ogole Cie nie dotyczy -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...