SebaVHS Napisano 1 Maja #702614 Udostępnij Napisano 1 Maja Cześć, chciałem zgłosić problem dotyczący bonusów klanowych i odkryłem, że te bonusy nie są dodawane. cs_max0001.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaVHS Napisano 20 Maja Autor #703360 Udostępnij Napisano 20 Maja @aquax @Bornco z tym tematem? Czy jest szansa na naprawę tego? Czekam na decyzje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 28 Maja #703569 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 28 Maja Widziałem temat i chciałbym pomóc, jednakże osobiście nic nie mogę sam wskórać przy tym serwerze z wiadomych powodów @aquax Jak już oznaczyłem to pewnie zerknie tu, ale z tego co się orientuje - obecnie czasu brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 28 Maja #703581 Administrator Udostępnij Napisano 28 Maja Czy problem nadal występuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaVHS Napisano 29 Maja Autor #703607 Udostępnij Napisano 29 Maja Niestety, ale nadal jest to samo: Dowód nr 1: de_dust20000.bmp Dowód nr 2: de_dust20001.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vanillah Napisano 9 Czerwca #703970 Udostępnij Napisano 9 Czerwca Wrzuciłem poprawkę, sprawdźcie teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi