vezovi Napisano 5 Maja #702775 Udostępnij Napisano 5 Maja (edytowane) Twój nick podczas gry: Vezovi Godzina, data zdarzenia: 05.05.2024 21:35 Mapa: de_alexandra STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:34242046 Uzasadnienie: Dostałem bana za skanowanie respa przed 7s - ok, nie wiedziałem, kara słuszna (można było uprzedzić zamiast banować, ale co tam). Dostałem kicka z wiadomością "spamowanie" - nic mi to nie mówi niestety, było napisać strzelanie na resp przed 7s... Ale ban za aimbota?! Poproszę w takim razie o rozpiskę demka. Ciężar dowodu leży po stronie admina banującego. *Demka z serwera: https://megawrzuta.pl/filesgroup/b623e1d52f47ee01206cd858c3da38e3.html * Demka z serwera nagrywane są pod nazwą MultiHeadDemo_1.dem, MultiHeadDemo_2.dem, MultiHeadDemo_3.dem i znajdują się w folderze cstrike. Prosimy o wrzucanie wszystkich trzech! MultiHeadDemo_1.dem MultiHeadDemo_2.dem MultiHeadDemo_3.dem Edytowane 5 Maja przez vezovi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wlodarz poczdamu Napisano 5 Maja #702777 Udostępnij Napisano 5 Maja @SebaVHS Aimbot? Ja tu nic takiego nie widzę a bana skracam patrząc na regulamin do 30 min za skan . vezovi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wlodarz poczdamu Napisano 5 Maja #702778 Udostępnij Napisano 5 Maja Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi