BDX SRDM Napisano 8 Maja #702881 Udostępnij Napisano 8 Maja [MultiHeadBans]-------------------------------------[MultiHeadBans] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: #BDX#|BandyckieSrdm| ||| IP: 46.204.8.161 ||| SteamID: STEAM_1:0:14185852 ||| Admin banujacy: SebaVHS ||| Powod: Czitowanie ||| Ban utworzony: 08.05.2024 - 17:03:37 ||| Dlugosc: Na zawsze ||| Serwer: [COD 200] ★ MULTI-HEAD ★ RESET 30 KWIECIEN ★ 1s1k (cs_max) ||| Pozostaly czas: Na zawsze ||| Wyg Powaznie taki cziter ze Mnie bohaterze !! ??? Ty chyba przez pomyłke tego admina dostałeś I wez Mnie odbanuj głąbie bo nie gram na czitach !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 8 Maja #702882 Udostępnij Napisano 8 Maja Zachęcam do bardziej kulturalnych wypowiedzi @SebaVHS demko prosimy YyWidzeCie i Wlodarz poczdamu dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BDX SRDM Napisano 8 Maja Autor #702883 Udostępnij Napisano 8 Maja Lepiej sie przygotuj ! Sędzio na uniewinnienie ! | nie gram na czitach bo co za przyjemnosc ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BDX SRDM Napisano 8 Maja Autor #702885 Udostępnij Napisano 8 Maja NIE MA TEGO ZAPYTALEM KOLEGI CO MA ADMINA MOWI ZE JESTES ZAZDROSNA RURA I SS NIE ZROBILES I WYJEBALES BANA BO CIE ZABILEM PARE RAZY SZKODA GADAC WRACAJ DO PIASKOWNICY ......... Wlodarz poczdamu dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaVHS Napisano 8 Maja #702886 Udostępnij Napisano 8 Maja MultiHeadDemo_3.dem Oto moja rozpiska: 03:34-03:35 - gracz Idealnie w celuje w moją głowę 04:36 - celownik mu podskakuje na głowe przy strzale 13:45 - to samo co powyżej Mogło być więcej akcji, ale tyle udało mi się takich dziwnych załapać, dla mnie za mało na bana, lecz chciałbym jak z twojej perspektywy @BDX SRDMwyglądało to twoje demko :). Dla mnie na ten moment UB. BDX SRDM dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wlodarz poczdamu Napisano 8 Maja #702887 Udostępnij Napisano 8 Maja Na moje za mało następnym razem wyczekuj z banem. BDX SRDM dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wlodarz poczdamu Napisano 8 Maja #702888 Udostępnij Napisano 8 Maja Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi