Styl Pokazu :* Napisano 13 Września 2015 #328484 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 no to już piszę że jest reset, i będą nowe mapki i premki, z tego co widać to nie ma resetu, i tylko jest 1 mapka dodana, więc o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpeedAfromen Napisano 13 Września 2015 #328485 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Czyli 1 mapka i koniec ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styl Pokazu :* Napisano 13 Września 2015 Autor #328491 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Najwidoczniej ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 13 Września 2015 #328497 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Skoro nie ma jeszcze resetu, a jest o nim napisane, to po prostu musicie jeszcze poczekać. Nigdzie się nie pali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 16 Września 2015 #329666 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Reset był wczoraj zrobiony. Dodano nowe klasy premium jak i klasy darmowe. Dodano również misję które trzeba chyba dopracować bo działa tylko jeden rozdział i to na dodatek pierwszy. Z tego co sprawdzałem to map nowych nie wgrano . Tyle jak narazie na ten temat powiem bo tylko tyle zdołałem sprawdzić do tej pory. Jak sprawdzę wszystko dam znać do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
think! Napisano 18 Września 2015 #330737 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Niektóre mapy są na serwerze wgrane a nie można ich nominować, w związku z czym NIGDY nie pojawiają się w głosowaniu (gramy je tylko wtedy, jak przypadkiem włączą się po nuke) - de_cbble - cs_italy - cs_max - cs_wiocha - de_piranesi PROSZĘ o dodanie ich !!! Chyba to nie aż taki problem.... W tej samej sprawie pisałem pół roku temu, temat został zamknięty z informacją, że się tym zajmiecie... i co??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 19 Września 2015 #330895 Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Problem jest taki ze gracze będą nominować te mapy, chodzi bardziej mi o cs_max i o cs_wiochę a grać w 25 typa taką mapę to masakra. Resztę map można dodać tylko mówię ze de_piranesi nie działa i automatycznie wywala z serwera i zostaje 2,3 osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 19 Września 2015 #330961 Udostępnij Napisano 19 Września 2015 - de_cbble - cs_italy dodane do listy. pirenesi zostało usunięte z serwera, co do max'a i wiochy trzeba się zastanowić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ran Napisano 19 Września 2015 #331086 Udostępnij Napisano 19 Września 2015 De_Rats Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 20 Września 2015 #331262 Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Żadnych De_rats zawsze był problem co do rakiet,duchów itp wiec na razie z ratsami damy sobie spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 20 Września 2015 #331263 Udostępnij Napisano 20 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi