MPE3 Napisano 13 Września 2015 #328465 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Tak jak w temacie mam problem z uruchomieniem cs 1.6. po włączeniu cs od razu wyskakuje mi czarny ekran i nic nie mogę zrobić (robiłem reinstal cs'a nic nie pomogło) ps prosze o pomoc z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styl Pokazu :* Napisano 13 Września 2015 #328498 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 to może ściągnij inną wersję cs'a, a jak dalej będzie wyskakiwać to napisz ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clau. Napisano 13 Września 2015 #328557 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 W parametrach startowych gry (biblioteka -> gry -> ppm na cs'a -> właściwości -> Ustaw opcje uruchamiania...) dopisz -nomsaa i -nofbo -nomsaa -nofbo Powinno pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MPE3 Napisano 14 Września 2015 Autor #328905 Udostępnij Napisano 14 Września 2015 to może ściągnij inną wersję cs'a, a jak dalej będzie wyskakiwać to napisz ;c również instalowałem inne wersje dalej czarny W parametrach startowych gry (biblioteka -> gry -> ppm na cs'a -> właściwości -> Ustaw opcje uruchamiania...) dopisz -nomsaa i -nofbo -nomsaa -nofbo Powinno pomóc. wpisywałem juz " -nomsaa -nofbo" nawet wpisywałem różną rozdzielczość i dalej to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MPE3 Napisano 14 Września 2015 Autor #328915 Udostępnij Napisano 14 Września 2015 ok Działa dopiero piąta inna instalka zadziałała Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 15 Września 2015 #329164 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi