Smokuuu Napisano 17 Maja Admin CS 1.6 ONLY DD2 Donator Support Admin #703245 Udostępnij Napisano 17 Maja Witam bo odpaleniu steam a następnie cs 1.6 wyskakuje mi takie coś i nie mam pojęcia jak to naprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 17 Maja Admin CS 1.6 COD 200 Premium #703249 Udostępnij Napisano 17 Maja Spróbuj sprawdzić spójność plików a jak nic nie pokaże re install Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 18 Maja Admin CS 1.6 ONLY DD2 Donator Support Admin Autor #703267 Udostępnij Napisano 18 Maja robiłem to już i dalej jest to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaVHS Napisano 18 Maja #703268 Udostępnij Napisano 18 Maja Może najpierw usuń folder Half-life oraz wyczyść całkowicie gry Counter Strike, Counter Strike Delete scene i Counter Strike Delete scene zero i zainstaluj je jeszcze raz może ci się uruchomi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 18 Maja Admin CS 1.6 ONLY DD2 Donator Support Admin Autor #703287 Udostępnij Napisano 18 Maja to także nic nie pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaVHS Napisano 18 Maja #703289 Udostępnij Napisano 18 Maja @Smokuuuchyba, że masz cs na NS i MUSISZ usunąć wszystkie foldery z tą grą(grę też USUŃ), a z steam zostaw oraz uruchomic komputer ponownie i wtedy może zadziała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 18 Maja Admin CS 1.6 COD 200 Premium #703290 Udostępnij Napisano 18 Maja a spróbuj uruchomić csa z parametrami -w -h (wejdź w ustawienia kompa > system > wyświetlacz i poszukaj rozdzielczości -w to ta wieksza) i w właściwościach wpisz np. -w 1366 -h 768 u ciebie mogą być inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 19 Maja Admin CS 1.6 ONLY DD2 Donator Support Admin Autor #703311 Udostępnij Napisano 19 Maja dalej nic szukalem juz tez w necie robilem rozne rzeczy i nic nie pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 19 Maja Opiekun CS 1.6 COD 200 Premium Sponsor #703313 Udostępnij Napisano 19 Maja wejdz na naszego dc i mnie oznacz na dc jak bedziesz, zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 3 Czerwca Admin CS 1.6 ONLY DD2 Donator Support Admin Autor #703819 Udostępnij Napisano 3 Czerwca dalej nic nie znalazlem znajdzie sie ktos co mial pdobnie i wie jak to zrobic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 3 Czerwca Grafik VIP #703820 Udostępnij Napisano 3 Czerwca Wejdź w bibliotekę na steam> kliknij prawym na csa> właściwości> przejdź do "beta"> udział w wersji beta zmień ze steam_legacy na beta. Ja jak miałem ostatnio problem z czarnym ekranem - to mi to pomogło, do dziś pykam na becie - spróbuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 4 Czerwca Admin CS 1.6 ONLY DD2 Donator Support Admin Autor #703828 Udostępnij Napisano 4 Czerwca nic nie pomogło dalej to samo ale dzięki za chęci pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 4 Czerwca Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #703843 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 4 Czerwca Co masz za sprzęt lub w ogóle jaki CS - czy steam czy NS Ciężko się domyślić o co chodzi, bo może o wszystko Na przykład zły plan zasilania laptopa lub przegrzewania się integry/grafy jeśli chodzi o takie coś. Tak samo sprawdź czy jakiś program Ci nie zużywa w tle czegoś Co do spraw technicznych wyżej są podane - rozdziałka/sposób uruchamiania/reinstall - inną wersje zainstaluj... Dziwne, że przez miesiąc zero poprawy i zero informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 6 Czerwca Admin CS 1.6 ONLY DD2 Donator Support Admin Autor #703907 Udostępnij Napisano 6 Czerwca Steam mi nie działa dla tego na razie gram na NS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi