Smokuuu Napisano 17 Maja #703245 Udostępnij Napisano 17 Maja Witam bo odpaleniu steam a następnie cs 1.6 wyskakuje mi takie coś i nie mam pojęcia jak to naprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 17 Maja #703249 Udostępnij Napisano 17 Maja Spróbuj sprawdzić spójność plików a jak nic nie pokaże re install Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 18 Maja Autor #703267 Udostępnij Napisano 18 Maja robiłem to już i dalej jest to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaVHS Napisano 18 Maja #703268 Udostępnij Napisano 18 Maja Może najpierw usuń folder Half-life oraz wyczyść całkowicie gry Counter Strike, Counter Strike Delete scene i Counter Strike Delete scene zero i zainstaluj je jeszcze raz może ci się uruchomi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 18 Maja Autor #703287 Udostępnij Napisano 18 Maja to także nic nie pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaVHS Napisano 18 Maja #703289 Udostępnij Napisano 18 Maja @Smokuuuchyba, że masz cs na NS i MUSISZ usunąć wszystkie foldery z tą grą(grę też USUŃ), a z steam zostaw oraz uruchomic komputer ponownie i wtedy może zadziała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 18 Maja #703290 Udostępnij Napisano 18 Maja a spróbuj uruchomić csa z parametrami -w -h (wejdź w ustawienia kompa > system > wyświetlacz i poszukaj rozdzielczości -w to ta wieksza) i w właściwościach wpisz np. -w 1366 -h 768 u ciebie mogą być inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 19 Maja Autor #703311 Udostępnij Napisano 19 Maja dalej nic szukalem juz tez w necie robilem rozne rzeczy i nic nie pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 19 Maja #703313 Udostępnij Napisano 19 Maja wejdz na naszego dc i mnie oznacz na dc jak bedziesz, zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 3 Czerwca Autor #703819 Udostępnij Napisano 3 Czerwca dalej nic nie znalazlem znajdzie sie ktos co mial pdobnie i wie jak to zrobic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 3 Czerwca #703820 Udostępnij Napisano 3 Czerwca Wejdź w bibliotekę na steam> kliknij prawym na csa> właściwości> przejdź do "beta"> udział w wersji beta zmień ze steam_legacy na beta. Ja jak miałem ostatnio problem z czarnym ekranem - to mi to pomogło, do dziś pykam na becie - spróbuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 4 Czerwca Autor #703828 Udostępnij Napisano 4 Czerwca nic nie pomogło dalej to samo ale dzięki za chęci pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 4 Czerwca #703843 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 4 Czerwca Co masz za sprzęt lub w ogóle jaki CS - czy steam czy NS Ciężko się domyślić o co chodzi, bo może o wszystko Na przykład zły plan zasilania laptopa lub przegrzewania się integry/grafy jeśli chodzi o takie coś. Tak samo sprawdź czy jakiś program Ci nie zużywa w tle czegoś Co do spraw technicznych wyżej są podane - rozdziałka/sposób uruchamiania/reinstall - inną wersje zainstaluj... Dziwne, że przez miesiąc zero poprawy i zero informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 6 Czerwca Autor #703907 Udostępnij Napisano 6 Czerwca Steam mi nie działa dla tego na razie gram na NS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi