N(e)O Napisano 13 Września 2015 #328421 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Twój nick podczas gry:N(e)O Godzina, data zdarzenia:..... Mapa:....... STEAM_ID / IP:...... Uzasadnienie:...... [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Gonzo PROSTO.. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Kubqa [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1861350123 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 178.56.158.203 ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. wczoraj dostalem bana ssy wstawilem bylem czysty przed chwilka chcialem wejsc na serwer i prosze bardzo ktos podszyl sie pod moje ip i dostal bana tym samym ja nie moge wejsc prosze o wyjasnienie sprawy jeszcze jedno prosze o ustalenie mi hasla na nik TEamt nieaktualny juz zalatwione moge wejsc na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 13 Września 2015 #328425 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi