Skocz do zawartości

Sunn, człowiek /rs?

wandi

Rekomendowane odpowiedzi

Więc myślisz, że skoro @@skaj nie napisał skargi, to ja nie mogę? Na DD2/INF od kiedy pamiętam "bujasz się jak pierdo*** rezus" na innym serwerze nawet mikra nie używasz. Tylko na tym, jedynym serwerze masz skłonności. Co do "oceny" nie intereresuje Mnie moja była kariera w UBT, jak zwykle odchodzisz od temtu = Jako UBT nie masz prawa w taki sposób płakać na serwerze, nie zauważyłeś tego? Nie. Zauważyłeś tylko moje gimbusiarskie zachowanie. :)

Każdy normalny człowiek, po przeczytaniu mojego tematu (obojętnie w jaki sposób) powinien dostrzec"syndrom Sunna". Mi. @Psychic0. @@LudzieCygana, ale po co, lepiej mnie zjebać, i mówić że szukam spin. :wall:

@@Sunn O))) specjalnie dałem owy wątek na forum dla przestrogi innym, żeby znali konsekwecje oraz Twoją osobę.

Więc myślisz, że skoro @skaj nie napisał skargi, to ja nie mogę?

Tak, właśnie tak myślę :P ale sprostuję: tą skargę mógłby napisać każdy prócz Ciebie. Dlaczego? Dlatego, że masz niesamowity bagaż emocjonalny w stosunku do mojej osoby co zresztą widać po Twoich postach ;P wygląda to dość nieprofesjonalnie.  Zalazłem Ci za skórę, co krok słyszę że Wandi to Wandi tamto, szkoda tylko że jak faktycznie miałeś okazję się wykazać to podkuliłeś ogon ;)

Na DD2/INF od kiedy pamiętam "bujasz się jak pierdo*** rezus" na innym serwerze nawet mikra nie używasz.

A to ciekawe na którym serwerze nie używam mikro, zwłaszcza że grałem tylko na trzech (DD2/INF, OnlyDD2 #1 i CS:GO Mod #2 jakieś 20min). Tutaj Ci chyba emocje puściły.

@Sunn O))) specjalnie dałem owy wątek na forum dla przestrogi innym, żeby znali konsekwecje oraz Twoją osobę.

No tak, rzeczywiście dla przestrogi go dodałeś ładując go do offtopicu. Dodałeś byle szybko (bez wzoru, bez ładu i składu, niechlujnie) byle zdążyć przed tym zanim ludzie do kościoła pójdą.

Atencja się przestała zgadzać, problemy z czytaniem ze zrozumieniem pozostały.

Poza tym, chciałbym zauważyć że o zdanie Cię nie pytałem, swoje już powiedziałeś, teraz czas na:

oddaje się w ręce Administracji.

Administracją nie jesteś (na szczęście). Daj im swoje zrobić, bo Twoich emocjonalnych wywodów nie zamierzam więcej komentować.

PS. Normalnych ludzi zostaw w spokoju. Mają mózg, wiedzą co robią.

PS2. Znowu rozsypują się posty po użyciu kilku cytatów.

A więc tak.

Rozważyłem tą skargę przeglądając wszystkie możliwe opcję. Logi/dowody od Wandiego porozmawiałem też z Sunnem, i 2 osobami będącymi wówczas na serwerze.

@@Sunn O))) jesteś dojrzałą osobą. Niestety zdarzają Ci się takie wyskoki jak ten o czym już się dowiedzieliśmy.

Rzeczywiście łagodzącą okolicznością jest to, że przeprosiłeś skaja i wyjaśniłeś wszystko jeszcze podczas gry. Później dogadaliście się na pw, a w dodatku święta itd. 

Nie mniej jednak jakieś kroki musimy wyciągnąć. Myślę, że dobrym rozwiązaniem będzie tu nałożenie bana na 15h za brak kultury. Mam nadzieję, że to ostatni taki wybryk z Twojej strony. Następnym razem będziemy musieli wyciągnąć dużo bardziej stanowcze i ostrzejsze środki.

Jeżeli chodzi o okoliczności. @@skaj rozumiem, że nie chciałeś robić "dymu", jednak nie można mieć pretensji do @@Wandi za to, że wyłapuje takie zachowanie. 

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...