SpeedAfromen Napisano 13 Września 2015 #328323 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Nick: SpeedAfromen Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Na kilku różnych serwerach np paintball , Multiadmin na ArenaSkilla , Moderator na Arenaskilla... Znajomość AMXX (W skali 1-10): mocna 9 Staż w CS-sie: około 4 lat Steam / NonSteam: NonSteam . Hasło zawsze może być na nick i hasło Dlaczego Ty: Hm m myślę że jestem dobrym adminem na tamtej serwerowni gracze wgl na mnie nie narzekali jestem miły dla graczy pomagam im w różnych sprawach .Chciałbym dostać admina po to aby przypilnować tego serwera ponieważ jest dużo cziterów i wgl ... Myślę że opieke nad serwerem można mi powierzyć ręczyłby nawet mój były HeadAdmin Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-4 h nawet potrafie siedzieć po 5h Kontakt: pw Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/SpeedAfromen/80.72.40.110:27008/ Pozdrawiam SpeedAfromen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 13 Września 2015 #328379 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Nie posiadasz konta steam co wyklucza Cie w byciu adminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 13 Września 2015 #328380 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi