BIG VKI3 Napisano 30 Maja #703663 Udostępnij Napisano 30 Maja ,,nie prawidłowe hasło" wpisywałem w konsoli setinfo _pw "hasło" i upewniłem sie jeszcze wpisując setinfo i nadal nic kupowałem u was vipa niedawno i nagle taki problem mi wyskoczył prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 31 Maja #703675 Udostępnij Napisano 31 Maja (edytowane) Spróbuj wpisać setinfo "_pw" "hasło" i setinfo "_ss" "hasło" i upewnij się że hasło które wpisujesz jest dobre , jeżeli nie zadziała to wejdź w pliki w folderze csstrike masz plik config.cfg i tam wpisz te komendy, jeżeli już to nie zadziała to znaczy że wpisujesz źle hasło wtedy skieruj się do opiekuna bądź właściciela serwera aby wysłał ci na pv hasło Edytowane 31 Maja przez Piesy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 31 Maja #703678 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 31 Maja Jak dalej nie zadziała, bądź dalej nie działa - napisz mi na pw to załatwimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 31 Maja #703679 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 31 Maja Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi