Xeo Napisano 12 Września 2015 #328094 Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..):Avatar Tematyka: Lechista (Lech Poznań) lub anime. Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Taki aby działał na forum. Kolorystyka: Do dyspozycji Rozmiar: Taki jak na forum. Napis: Xeo Inne uwagi: Brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clau. Napisano 12 Września 2015 #328115 Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Taki aby działał na forum. Tu miałeś podać render albo stock (czyt. obrazek) który chcesz aby osoba wykonująca prace użyła do przerobienia dla Ciebie avataru Żaden ze mnie grafik, miernie to może wyglądać ale nudziło mi się i postanowiłam coś ulepić p.s. za anime się nawet nie brałam, nie cierpię, nie potrafię, nie znam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xeo Napisano 12 Września 2015 Autor #328120 Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Dziękuję Ewcia. Proszę dodać zlecenie do zrealizowanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 12 Września 2015 #328192 Udostępnij Napisano 12 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi