Smokuuu Napisano 22 Czerwca #704303 Udostępnij Napisano 22 Czerwca (edytowane) Nick Smoku Wiek: 30 Doświadczenie (w byciu adminem): Grałem w cs dobrych kilka lat, od czasów szkolnych po krótkiej przerwie wróciłem do gry, adminem byłem na serwerach 8+ Znajomość AMXX (W skali 1-10): 4-5 Staż w CS-sie: 16 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Gram tylko na waszych serwerach najczęściej wchodzę wieczornymi i nocnymi porami a w tedy ciężko o jakiegoś admina i pozwalają sobie odpalić co nieco denerwuje mnie również jak ktoś obraża innego gracza nie toleruje tego, potrafię zapanować aby regulamin serwera był przestrzegany uważam że przyda się dodatkowa osoba która może pomóc żeby grało się lepiej Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 h chodź ostatni tydzień trochę mniej nadgodzinny w pracy Kontakt: Forum Link do GameTracker'a: GameTracker.com : Player Page for smoku Edytowane 22 Czerwca przez Smokuuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gie Napisano 28 Czerwca #704371 Udostępnij Napisano 28 Czerwca hej jestem za na okres próbny , okres urlopowy w pełni mniej adminów na serwie. Przyda sie więcej porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mag. Napisano 28 Czerwca #704377 Udostępnij Napisano 28 Czerwca Steam+ Wiek+ Staż+ Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
'ReVo. Napisano 28 Czerwca #704381 Udostępnij Napisano 28 Czerwca Można dać okres próbny, przyda sie wsparcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 2 Lipca #704450 Udostępnij Napisano 2 Lipca Wybacz, że tak długo ale Panowie mający najbardziej decydujące głosy coś zastrajkowali Okres letni, urlopy itd każda para rąk do pomocy się przyda. Witamy na pokładzie i zapraszam na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 2 Lipca #704451 Udostępnij Napisano 2 Lipca Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi