WaSyL12 Napisano 28 Czerwca #704372 Udostępnij Napisano 28 Czerwca Witam wszystkich.. Jestem graczem serwera juz pare tygodni i od kilku dni cos się ze tak powiem coś sie stało albowiem często wywala mnie z serwera choć ping ma mały ale do tego doszło jeszcze tzn lagi na innym serwerze nie mam takich problemów a tutaj cos w ostatni czasie często .. Nawet gdy strzelam w przeciwnika laguje mnie na 1-2 sekundy i to tak co druga bądź czwarta rundę. Sprawdziłem u siebie wszystko i niby jest ok ale może błąd tkwi w serwerze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 28 Czerwca #704385 Udostępnij Napisano 28 Czerwca Cześć, Z fpsami wszystko jest ok u Ciebie? Przyznam szczerze, że sam czasem mam mikro lagi mając normalne fpsy. @aquax Coś da się z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaSyL12 Napisano 28 Czerwca Autor #704387 Udostępnij Napisano 28 Czerwca tak jak napisałem wyżej sprawdziłem wszystko. Fps tez ok. Spr na innym serwerze problemu nie ma.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 29 Czerwca #704407 Administrator Udostępnij Napisano 29 Czerwca Zgłoszę to do hostingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi