TheSlayer Napisano 12 Września 2015 #327971 Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Mam nadzieję że dacie mi tę szasnę, z kulturą już się poprawiłem. Poczytałem także fora z komendami do AMX. Nick: Slay3R Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem Cod ModA na serwerze 401 Lvl a także posiadam obecnie admina na serwerze CS:GO Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6-7 ( nadal się uczę ) Staż w CS-sie: Moja przygoda z Cs'em zaczęła się 3-4 lata gdy pogrywałem troche w Cs na przeglądarce, chciałem spróbować czegoś innego, więc pobrałem 1.6 i zacząłem grać. Steam / NonSteam: NonSteam ( już niedługo) Dlaczego Ty: Jestem kompetenty można mi powierzyć zadanie pilnowania serwera, chciałbym również pozbyć się cziterów. A także wprowadzić miłą atmosferę na serwer. Jestem towarzyski, i cierpliwy. Lubię pracować w grupię i myślę że się nadam. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5-7h w weekendy więcej Kontakt: Steam : Slay3R, forum, skype : Irekqwe Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Slay3R/80.72.40.110:27027/%C2%A0%C2%A0%C2%A0%C2%A0%C2%A0%C2%A0 Mam nadzieję dostać się chociaż na okres próbny Serdecznie pozdrawiam : Slay3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extive Napisano 12 Września 2015 #327976 Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Kolejny który nie widzi, że rekrutacja jest zamknięta. Bycie kandydatem zobowiązuje do ogarnięcia forum, a nie chodzenia po nim jak koń z klamkami na oczach. Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 12 Września 2015 #327978 Udostępnij Napisano 12 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi