SCRUSH 666 Napisano 22 Lipca #704736 Udostępnij Napisano 22 Lipca Wywala z serwera nie da się wejść na serwer "bugi SH" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCRUSH 666 Napisano 22 Lipca Autor #704737 Udostępnij Napisano 22 Lipca Inni też mają taki problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano 22 Lipca #704741 Udostępnij Napisano 22 Lipca Tak samo jak w innym temacie. Cześć, możesz rozwinąć co wyskakuje ci po wyrzuceniu oraz co jest napisane w konsoli. TamKamper! dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCRUSH 666 Napisano 23 Lipca Autor #704750 Udostępnij Napisano 23 Lipca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCRUSH 666 Napisano 23 Lipca Autor #704751 Udostępnij Napisano 23 Lipca Po paru minutach mogłem wejść ale inni nie mogli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 23 Lipca #704752 Udostępnij Napisano 23 Lipca To są bany chyba na kilka minut przez system. Czasem wariuje, nam adminom też się wyświetla komunikat na czacie z ostrzeżeniami, że gracz używa sh (coś w ten deseń). @aquax damy radę tutaj coś zaradzić? Bewi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TamKamper! Napisano 23 Lipca #704753 Udostępnij Napisano 23 Lipca (edytowane) mi sie wyjdaje że jest to spowodowane lagiem miedzy graczem a serwerem często gęsto ludzie graja na wifi i opóznienie jakie wynika Komputer ---> ruter ---> serwer powoduje właśnie te komunikaty o sh Edytowane 23 Lipca przez TamKamper! Bewi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 24 Lipca #704757 Administrator Udostępnij Napisano 24 Lipca Offne jedną barierę i zobac,ymy czy pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaSyL12 Napisano 27 Lipca #704823 Udostępnij Napisano 27 Lipca siemka Chciałem dodać od siebie ze też to miałem tego typu problem do tego tez mnie lagowało bądź tez wywalało mnie z serwera 2-3 pod rząd . sprawdz sobie antywirusa bądź spr spójność plików na steamie . U mnie antywirus był przyczyna wywalania ale lagi czasami jeszcze też mam jak gram ok 20 ;00 nie wiem czemu .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi